Fronside | SivilKriminelle | Corporate | Skatten | Kontakt


Arven i Spania. DEL. 1

Im’ går å forklare det annerledes prosedyrer reharding det arven inne Spania alt etter Sivil Slekt Rett.

Der er hovedsakelig to annerledes arter av arven, det Probate Fremgangsmåter og det Uten testament, og alt er regulere inne det Spanske Sivil Koden og artikkelen 33 av det Spanske 1978 Konstitusjonen.

Probate hender når arvingen eller arving er avtalt av den avdøde arvelater alt etter hans eller henne gitt ville. Ville må være gitt tidligere en Offentligheten Notarius, og er anbefalelsesverdig å bli rådet av en advokat å administrere den.

På den andre side, Uten testament eller “ab uten testament”, hender når det er nei ville gitt av den avdøde personen og det benefiaries må være avtalt av rett etter fulgte adskillige juridisk skritt.

Begge to veier kan føle etter av avtale imellom alle etterkommeren, ellers Gårdsplassen ville avgjøre hvem blir huset, hvem blir båten, bil eller aksjer av familien firmaet, for eksempel. Og det kvalifisert Gårdsplassen ville være avhenger der hvor den avdøde fikk hans eller henne vare betalingssted inne Spania.

Når det død hender, nærmest slektningene, barn eller bror og søster må overtakelse det “tanatorio” omkostningene og hvilepausen av materialet angående det død. Morgendagen steg ville være nå anmoder det bekjent død attest fra Sivil Register hvilke er lokalisert inne Gårdsplassen å søke om den. En gang du bli denne attest, så neste ting å gjøre skal departementet av Rettsvesen avdeling lokalisert inne Murcia By, alarmert Santa Liste, 3city( knutepunktet, i nærheten av Bark Ingles lager) og søke om det Vare ville attest, hvilke youll’ komme på det likt dag etter betaler bare €3,5 avgift og fylling en blankett Når anvender denne papir dont’ glem å bringe det død certifate med du, ellers den kunne være unyttig reisen å henrivende Murcia. Denne attest du bli er anmodet av alle Notarius inne Spania å administrere arveloven og er krevde av Rett likeledes å starte det striden probate eller uten testament fremgangsmåter inne Gårdsplassen.

Saken nå er HVEM Er berettiget til Arve? Besvarelsen er det alt bare mennesket det lever mer enn 24 timene kan en arving, samt selskapene legalt registrert under det Spanske Lover hvis dens’ avtalt inne det Ville. Ikke desto mindre, dens’ likeledes betydning å ta med i regnskapet det en og annen det kan tenkes hindre å arve selv om de overveie det er berettiget til gjøre den, denne situasjoner er alarmert slektning udugeligheten eller incapacidades slektning og hender inne 5 sakene:

1.- Foreldre det avlyse eller korrupt deres barn.
2.- Det ettall det true noen å støtte en ville å bli hans eller henne arving.
3.- Hvis noen falsely anklaget den avdøde av bedrive en alvorlig krenkelse.
4.- Det Notarius eller studieveileder eller vokte av det arvelater eller arvelater.
5.- Hvis det juridisk arving er dømt av dommeren for forsøker imot det avdøde’ livet.

En gang du er erklærte en fremtid juridisk arving, det det acceptation eller det avkall kommer neste. Denne må ta plass inne en dokumentet privat eller offentligheten, til tross for denne vanligvis tar sted inne det Notarius. Hvis du avgjøre å godkjenne tilværelse arving, så dens’ rådelig for sikkerhets skyld du gjøre den under fordelaktig de inventario, hvilke betyr du bare godkjenne formuesgjenstandene det lage profitt etter betaler det resterende gjeldspostene, så youll’ aldri være nødt til å lønn gjeldspostene, pantelån eller notaene fra det fortid Denne er etablerte inne gjenstand 1.023 Sivil Koden. Og tidligere du til slutt avgjøre hva å gjøre stund avmerker fortjenestene eller gjeldspostene du er gitt 30 dager å tenke på den, denne er ringt etter retten å vel overveid eller derecho en vel overveid.

Hvis du til slutt avgjøre ikke for å være arving hvorfor, vil få tilsvarende avkall påstanden tidligere det Notarius, erindre det du renonsere på å alt, du skrånende’ renonsere på å kun få del av formuesgjenstandene, det avkall inne Spania er alltid for det 100% av det GODS og aktiva av arveloven.


Arven i Spania. DEL. 1


Im’ går å forklare hvor å vil få inndelingen og deling av det gods og aktiva og adskillige aspektene angående betalbar arven skatter.

Avsnittet av formuesgjenstandene angående arveloven er ytterst lett og enkel hvis det er bare ettall arve eller arving, fordi bare med det acceptation fremstilt tidligere en offentligheten notarius er nok, og så alle aktiva ville bli overført i hans eller henne navnet. Imidlertid, situasjonen blir flere innviklet når mer enn ettall arve fremgår og det er nei ville gitt. I dette tilfellet, en “comunidad arvelig” eller arven fellesskapet er stille opp til det deltaker er absolutt fremstilt Deling består av deler det annerledes aktiva inne idet mange deler idet arve komme inne arveloven fellesskapet og anvise å hver av det arving deres juridisk del og aksje.

Etter lesing det for det første parragraph, du må ha mange spørsmål inne din sinn. Som, HVEM KANNE Søke om Avsnittet AV Arveloven? HVEM Er i ledelsen FOR DENNE Deling? HVEM ER DET STARTBAR OG Hvilke ER HANS ELLER HENNE FUNKSJONENE OG Verv? HVA HENDER ETTER Avsnittet?

Im’ går å svaret alle disse spørsmål idet informere og kort idet JEG kanne, tar med i regnskapet det denne motiv er så enorm og bred.

Vanligvis, noen av det arve er berettiget til starte avsnittet av formuesgjenstandene. Å gjøre denne arvingen burde gå til det nærmest notarius bringe det død attest, det vare ville attest, og hvis så, det bemyndiger avskrift av det ville med du og så snakke med det offiser i ledelse for råde eller bringe din Spanske jurist med du hvis du allerede leien ettall.

Avsnittet kan fremstilt inne det ville eller annet privat eller offentligheten dokumentet av det arvelater, alltid respekt loven. Eller den kan laget av en personen benevnt av det arvelater, inne Spania denne personen kunne være det “ sette seg i forbindelse med- delvis” eller det “ Albania” eller startbar inne Juridisk Engelske pris. Det sette seg i forbindelse med har fikk annerledes og en smule flere begrenset verv enn det startbar, hvem er det sum ansvarlig for avsnittet, er det ettall hvem betaler begravelsen omkostningene og notaene; betaler det testamentarisk gave inne beholdninger; iakttar det alle aktiva er riktig bestemt å hver arve; er likeledes entiltled å gå til Gårdsplassen å lage kontoutdrag å dommeren angående arveloven i tilfellet av striden. Det hovedavdeling og Grunn- forpliktelse for det startbar er å følg etter arvelater’ ville for at lage en heldig deling.
Hvis rett nå du er involvert inne en plassering som dette inne Spania, og du dont’ være enig i avsnittet, eller du betenke du selv du har blitt sterkt skadd og fordom inne mer enn ettall fjerde av det totalkapital, erindre det du kanne angripe denne å retten av byen der hvor det død tok sted innen fire år etter avsnittet var fremstilt.

Etter avsnittet og anvisningene er riktig fremstilt, hver arve er 100% eier av formuesgjenstandene eller possesions mottatt, ansvarlig for betaler arveloven skatten angående hans aksje og forpliktelsen holder det possesions og dens handlingen befri fra feilene og beheftelser, ellers, eventuell oppstilleró fremgår med beheftelser eller embargos, ikke alene men også det arve hvem forårsaket denne bortsett fra hvilepausen av seg ville ha å ansikt denne plassering.

Nå dens’ omdreining for skatter. Hva del av arven skatten gjøre JEG være nødt til å betale Valenserne Fellesskapet?. Alt etter det ny Valenserne’ Arvelov, hvilke kom i force vare Januar det 1st 2007, hvis du er det spouse, sønnen eller datter eller bror av den avdøde og, naturligvis, lever og bolig ( med bolig card) inne Spania for det vare fem år, så det betalbar representere Hacienda ville være bare 1% av herregården. Hvis du er under en annerledes plassering, så dårlig nyheter for du, fordi så, det betalbar beløpet ville forhøye, avhenger på beløpet av herregården, rekkevidde aften 35%. Om så var, JEG råde å noen av meg klientene er muligheten å være igjen fremdeles ikke flytter alt etter det død tar sted og vente på fire og en halv år idet minst mulig, fordi er fristen av utånding å lønn skatter ( alle skatter) inne Valenserne Område Fellesskapet. JEG nå dens’ for lenge siden bortsett fra, er den verd den å lønn 35% å Hacienda? Eller vil du vent å lønn €0? JEG ville. JEG nå dens’ en smule innviklet for en jurist å si denne, bortsett fra Im’ prøver å lage den lett for du idet utenlandsk hvem dont’ oppfatte en holdepunkt om Spanske Retts systemet. Det vil si, meg hensikt er å gir du, idet leserne av meg ukentlige søylen, sjansen å lønn færre og bevare noe pengene, med alle notaene vi alle være nødt til å lønn på slutten av dagen måneden.

HVIS du har alle forespørsler om alle over omtalte, dont’ nøle med å betale sende meg en email å meg personlig email henvende seg: info@spanishsolicitorsandlawyers.com, hvilke Onde´ gladelig svar snarest JEG kanne.Bufete Padilla Torrevieja © Copyright Makernet,S,L 2010 | Norway versión | Spain |
Lawyers Links Exchange