Fronside | SivilKriminelle | Corporate | Skatten | Kontakt


Jeg kommer til å forklare konkursbehandling eller Konkurs, for noen år siden kjent som Quiebra i spansk språk, med noen viktige og relevants aspekter av prosedyren i retten, de involverte parter og funksjonene til Administrator

I det siste har jeg vært å se på nyhetene på tv og radio, og jeg virkelig skjønte hvor vanlig er blitt for mange skofabrikker og constructuion bedrifter i Elche og regionen til å erklære konkurs av en domstol Oder.

I byen min, Elche, for eksempel, sko industrien har vært den mest innflytelsesrike og viktige i arbeidsstasjoner og økonomiske vilkår. Siden tre tiår siden, da en annen bransje dukket opp, bygg og anlegg, som etablerte tusenvis av arbeidsplasser og gjorde byen vokser og vokser så fort nå nå i 2007 250.000 innbyggere. Men begge næringer er i dag i en dyp og lang krise og noen kjente selskaper, som Martinelli (smart sko) og CHC (konstruksjon) har stengt sine dører.

Etter forrige introduksjonen jeg gjorde, jeg skal begynne å forklare kort hvordan skifteretten fungerer her i Spania siden 1 september 2004, da Nueva Ley Concursal trådte i kraft.

Hva er konkursbehandling eller Konkurs? Det er et rettsvesenet prosedyre som brukes til å løse en insolvens situasjon for en skyldner, som kan være en person eller et selskap også, før kreditorene. Etter utgivelsen av den nye konkursloven, er det ikke nødvendig å salg skyldnerens eiendom, men en avtale eller convenio de liquidación kan gjøres blant alle kreditorer for å utsette betaling.

Ifølge artikkel 5.1 LC (Ley concursal eller konkurs 2003 Act), er det plikt til å erklære konkurs, fordi når dette skjer, Skyldneren er ikke lenger i stand til å stå i gjeld til noen andre og situasjonen det er den stoppet ved lov.

Konkurser kan være enten frivillig eller obligatorisk. I det første tilfellet, når det gjeld ikke kan betales, debitor frivillig filer på en underskriftskampanje av konkurs før selskapet's Court eller Juzgados de lo Mrecantil (hvis din bedrift eller deg selv er etablert i Alicante-provinsen Domstolen ligger i Alicante City). I det andre tilfellet, kreditorene helt er som fil denne Opprop mot selskapet når regninger og grunn betalinger ikke blir betalt av skyldneren på modenhet. Avhengig av hvor mye av den totale gjelden til Bancruptcy Proceedings kan navngis Abreviado (1.000.000 € eller mindre) eller Ordinario (over 1.000.000 €). Det er viktig for deg å vite at skyldneren er partnere i selskapet kan filen begjæringen også.


Hvis Dommer innrømmer søknaden onsiderating debitor som insolvent, konkurs Bestill Oppløsning vil en bli utstedt deretter innen en uke. Hvis du som debitor, ikke er enig med denne bevilgningen kan påklages i Alicante's Court of Appeal innen 20 dager siden Resolution føre så mye bevis som mulig at du egentlig ikke insolvent, og at du kan betale den utestående gjeld snart.

Hvem er en administrator? Som er deres funksjon? Administratorer er en advokat, økonom og en revisor som vanligvis arbeider for en bank, og alle tre er oppnevnt av retten, og kreves av loven når Konkurs er vedtatt av dommer. Deres viktigste og grunnleggende funksjoner og oppgaver er:

1 .- Ring en kreditorene 'generalforsamling for å vise en erklæring om saker til kreditorene.

2 .- Lag en offisiell rapport til dommer innen to måneder siden de er oppnevnt, inkludert en fullstendig liste over gjeld, innbetalinger, eiendom, og kreditorer av konkurs selskapet, etc.

3 .- Er ansvarlig for å kjøre alle virksomhetene i selskapet, ha møter med de ansatte, banksjefer, etc.

4 .- loven som bobestyrer å dele og tilordne assests blant kreditorene på slutten av prosedyren.

Bobehandlingen ender opp med den endelige oppløsning fra Lagmannsretten, eller hvis skyldneren betaler all gjeld i henhold til avtalen eller convenio signert av alle kreditorer, skyldneren og administratorer.

Hvis du har spørsmål om alle de ovenfor nevnte, ikke nøl med å sende meg en e-post kun til min personlige e-postadresse: info@spanishsolicitorsandlawyers.com , som jeg vil gjerne svare så snart jeg kan.

 


Bufete Padilla Torrevieja © Copyright Makernet,S,L 2010 | Norway versión | Spain |
Lawyers Links Exchange