Fronside | SivilKriminelle | Corporate | Skatten | Kontakt


USUCAPIO RETT TIL Å egen eller andres eiendom:

I'It er det tur til å skrive i denne ukentlige kolonne i den romerske loven begrepet USUCAPIO, som betyr en måte å bli den nye eieren av en eiendom som tilhørte noen andre i det siste (bil, møbler, hus, båt, etc ) etter etablert begrep i lov (Civil Code) og alltid utfordrende det i retten og få bedømmelsessedlene setningen.

Nå som begrepet denne juridiske faget har blitt forklart, er det svært viktig å vite at dette Usucapio er 2000 år gammel, og ble først etablert og regulert av romerne, og som Spania ble erobret av denne kulturen, og Latin har vært så dominerende i gamle Hispania i århundrer, det er derfor mange Roman Law saker har holdt til i dag.

Det finnes fire forskjellige typer Usucapio: Ordinær, ekstraordinær, Estate (hus, tomt) eller løsøre eller Bienes Muebles (bil, motorsykkel, møbler, båt, ...).

Reguleringen av Usucapio er etablert i Civil Code (CC), i artikler 1931-1959 CC, er det også hersket i artikler 35 og 36 Mortgage Act (Ley Hipotecaria).

Det er fire minstekrav til POSSESSORY HØYRE må oppfylle:

1 .- Som Real Eier: Den som erverve eiendommen eller eierskap må gjøre det som en reell eier og ikke som en leietaker eller få eiendommen som en gave, for eksempel.

2 .- Offentlig besittelse: artikkel 1 941 CC sier at usucapiens (som tar besittelse) må gjøre det i en offentlig og beryktede måte, betyr det at han eller hun bør ikke gjøre det gjemmer seg fra den nåværende eier eller naboer.

3 .- Peaceful besittelse: fredelig, i henhold til sivilrettslige måte uten vold i det hele tatt, og uten motstand av en antatt reell eier, for eksempel en arving.

4 .- Kontinuerlig besittelse: Dette betyr at usucapiens hevder tilhører eiendelen fordi siden starten han eller hun har vært i besittelse av det, og ingen har noensinne hevdet juridisk i retten eller ut av domstolen.

Nå har jeg burde fortelle deg det viktigste aspektet angående denne saken, som er det begrepet. Du alle må gjøre spørsmålet, hvor lenge må jeg ha en eiendom til å bli den nye eieren i Land Registry, så lovlig?

Her er svaret. Det avhenger av hva du har vært i besittelse av. Artikkel 1955 CC sier at begrepet for å anskaffe en flyttbar eiendel, for eksempel en bil eller båt er tre år, alltid under god tro ved den usucapiens, slik at eiendelen må tilhøre ham eller henne lovlig (ordinær). Og etter seks år selv uten god tro, slik at eiendelen kan ha blitt stjålet i tilfelle (ekstraordinært).

På den annen side, artikler 1957, 1958 og 1959.2 CC etablere tre ulike vilkår for å erverve en eiendom under ulike krav. En eiendom (land eller hus) kan overtas etter bare ti år dersom den tidligere eieren ikke har dødd eller gått til et annet land. Hvis han eller hun har dødd begrepet nå øke ytterligere ti år, så det er tjue år, og alltid med tanke på usucapiens "god tro og viser et skjøte (ordinær usucapio).

Og til slutt, fastslår artikkel 1 959 CC at selv om det ikke er under god tro eller ikke eksisterende skjøte en eiendom kan overtas og lovlig overført til usucapiens etter periode på tretti år (ekstraordinært usucapio).

Det er veldig viktig igjen å huske at alt dette må være bevist på dommer og viser alle bevisene, så mye du kan. Selv strøm, vann, telefon eller kloakk regninger kan være nok til å vinne saken i retten viser at du har bodd i eiendommen eller ved hjelp av båt eller bil så lenge.

Hvis du har spørsmål om ovennevnte ikke nøl, og skrive en mail til min personlige e-postadresse info@spanishsolicitorsandlawyers.com, som jeg skal prøve å svare så snart jeg kan.Bufete Padilla Torrevieja © Copyright Makernet,S,L 2010 | Norway versión | Spain |
Lawyers Links Exchange