Fronside | SivilKriminelle | Corporate | Skatten | Kontakt


I’m går å forklare måten å anlegge sak mot en utvikleren eller bygge når huset er ikke gitt å kjøperne presis , problemene med har det Escritura hvorfor på , kontraktbrudd , alt etter Spanske Sivil Rett og det Sivil Aksjonen for arbeidsinnsatsen av Kontraktene eller tilfeldighet rammeavtaler.

I’m helt sikker det det meste av du har noen gang undertegnet en innskudd kontrakt av betaler utvikleren eller bygge en pengesum som innskudd å bestille huset kjøpet , så inne adskillige måneder tid tok sted en annen innbetaling for det Notarius Kontor og så saker gikk normalt fint og med en heldig innskriften inne landet Register , så langt så godt , bortsett fra en gang imellom denne isn’t kom igjen denne vei og situasjonen blir meget innviklet. Sannsynligvis noen av du don’t lindre meg , bortsett fra JEG kanne forsikre du det mange folk hvem betalt det i sin helhet beløpet eller deres bebyggelse er fremdeles venter for det Escritura , eller venter for tilværelse gitt huset besitte med det keys etc , idet noen av det beklagelige klientene det komme til meg bedrift stadfestet denne å meg.

Når denne hender , der er adskillige skritt du kunne ta. Fisrtly , gå rask å se en Spanske jurist å søke for rådet. For det andre , advokaten burde skrive til sammenkaller selskapet ( bygge via Notarius , hvilke er det best og funksjonær vei tidligere å ta seg å Gårdsplassen , og så prøve å nå en enighet. Hvis det er nei svar fra det bygge eller nei avtale enten den ene eller den andre av vei , idet det tredje steg , så din jurist burde saksøke seg av innsendelse en Sivil Aksjonen for avslutningen av kontrakt , bortsett fra advare din jurist det , mellomtiden gjerningen er brakt å Gårdsplassen , han burde søke om innspillingen det litigation inne landet register for at unngå det bygge selge huset å noen ellers eller i tilfellet av bankerott. Hvis bankerott kommer over , din finca eller eiendel er blokkert og kunne aldri være solgte eller tatt å auksjonen hvis det bygge owes Pengene å halvparten av byen befolkning og så din finca ville være i en pengeskap sted. Remenber det denne sperring av eiendelen ville bare vare til din fremgangsmåte inne Gårdsplassen er løste og ferdig offisielt under Dommer Final Resolution eller Nedgang.

Gjerningen for avslutningen av kontraktene , under det Spanske Rett er etablerte inne det Sivil Koden hereinafter C.C.), spesielt inne gjenstand 1.124, der hvor er opplyste at “if ettall av arrangementene bryter kontrakten det ettall hvem er fordom kanskje foretrekker hvorvidt krever dens avslutningen eller avlyser kontrakten , med rett til tilgodehavende erstatningskrav. Denne Gjenstand må av sted i slekt med Kunst. 1.258 C.C., 1.262 C.C. og 1.279 C.C. Alt etter disse varene , kontraktene må være fullført av virkelig og lovlig gjensidig samtykket imellom de impliserte parter inne den , og siden så , enhver avtale hvilke er betingelse ville være betraktet som idet Rett , med det konsekvensene hvilke kunne avlede overtredelsen av kontrakten.

Annet varene etablerte inne det C.C. det det kan tenkes tatt med i regnskapet er : 1.088, 1.091, 1.096, 1.098, 1.101, 1.145, 1.450, 1.461 og 7. Inne disse del av det Spanske Sivil Rett Grunn- rettigheter for borger er regulere og forklart. Ettall av disse rettigheter er det alt det selger er krevde av rett å gir gjenstanden å kjøperen uten gjemt feilene , ellers det selger må lønn erstatningskrav. Når en kjøpet tar sted , det selger har å gir absolutt det besitte av gjenstanden det har rettferdig blitt solgte å kjøperen. Annet aspektet å forklare er det en gjelden er ikke effektivt avlyste til fullførelsen av kontrakten finnes med ett e av det vare varene å forklare ( kunst. 7 C.C.) betyr det rettigheter må være trenet alt etter det fint tro av det fordringshaver , ellers han eller hun det kan tenkes avhentet for erstatningskrav. ( denne er blitt bokstavelig oversatt fra det Spanske Sivil Koden )

Etter kjedelig du en stund lesing denne , JEG burde fortsett å gå med det kort forklaringen av fremgangsmåten. En gang det saksøke er innleverte å Gårdsplassen , så en Preliminary Høring kommer etter. Du , idet skuespilleren eller demandante inne skrittet don’t må gå nå å denne Høring , bare Advokater Procuradores og dommeren er der sitte på det høring rom. Hvis der nei avtale , høyst sannsynlig , begge to delvis , fordringshaver og saksøkt er så alarmert for det final høring , hvilke er krevde av Rett å være til stede. Og så etter noe måneder tid , kanskje seks , du kunne har den final Nedgang og , høyst sannsynligvis you’ll få keys av huset og du kunne rykke inn , med noe Pengene inne din bankkonto etter får din erstatningskrav hvilke din Jurist riktig avhentet for du og det bygge betaler det meste av din Jurist honorarene og hvilepausen av omkostningene for fremgangsmåten. Er den ikke en tøddel fint begrep?
Allikevel , hvis du har alle forespørsler om alle over omtalte don’t nøle med å betale sende meg en email bare å meg personlig email henvende seg : info@spanishsolicitorsandlawyers.com, hvilke I´ll gladelig svar snarest JEG kanne.


Bufete Padilla Torrevieja © Copyright Makernet,S,L 2010 | Norway versión | Spain |
Lawyers Links Exchange