Fronside | SivilKriminelle | Corporate | Skatten | Kontakt


Im’ går å forklare det null av giftermål fremgangsmåte i følge å det Spanske Lover og hva er blitt i det siste skjer inne Spania over fortiden få år med fraud giftermål imellom Spanske borger og utenlandsk.

Problemene angående det forfalskning bryllup ha bli meget vanlig ikke alene men også inne Spania, bortsett fra inne noe andre land medlemmer av lovtalen hvilke er mottar en mengde av innvandringen, som Frankrike, Storbritannia, Holland, etc.

Det nyest funksjonær statistikken meddele at for eksempel inne 2004, for minst 30.000 giftermål var imellom en Spanske borger og en utenlandsk inne Spania, tilværelse Madrid, Barcelona, Valenserne og Alicante det Område med flere av disse bryllup.

Igjennom disse slag av sivil fagforeninger utenlandsk, etter betaler en sum av pengene å en Spanske borger eller aften inne noe sjelden sakene å Advokater, hvem etter anklager en beløpet av 3.000€ ca, han eller hun ville finner det elsket “spouse” å det utenlandsk og ordne alt for at sette ekteskapet og få legitimasjon for bolig inne Spania klar. Så det utenlandsk utenfra det EU må overveie denne en virkelig firmaet over her inne Spania, som Prostituert, hvilke er likeledes illegal bortsett fra dens’ tilværelse arbeider om mere enn 100 år.

Etter forklarende noe aspektene av det problematisk vanligvis fremkomme inne Europa Im’ nå går å avklare noen av delene av det giftermål og årsakene å oppgi dens null igjennom Beiling inne Spania.

Hva’ akkurat det ekteskapelig samtykket? Samtykket er en grunn- component hvilke består av erklæringen av ville av det spouses fremstilt for at honorere alle behov etablerte inne artikkelen 4 av det Sivil Koden (hereinafter CC), tilværelse samtykket alltid ledig fra alle forstyrrelse eller tvunget.

På den andre side, gjenstand 73 av det CC fastslår det det groundless for det null av ekteskapet er: etterligningen av samtykket, annet vices angående samtykket som feilen, det tvang og det alvorlig rank.

Således, å betenke samtykket idet helt ledig og sannferdig dens’ krevde av rett det fakta av bevilger denne samtykket må være bevisst, ledig og der må være kunnskap på hva er gjort.

Rettferdig etter en fraud giftermål har hendelse, hvis denne er blitt mistenksom for alle grunn, med hensyn til det veldig alderen differansen imellom det spouses, det barriere opp på språkene ( ettall spouse er Spanske og det annet Kinesiske og ikke noen av seg snakke hver andre’ omgangsspråk i det hele tatt), etc., så det Spanske autoritetene som dommeren av det Sivil Register eller det General Aktorat Advokat, starte en granskning fremgangsmåte prøver å finner hvis det er alle i forbindelse med delene angående det fraud eller etterlignet giftermål.

Det to hovedavdeling hensikt og interesserer inne får gift med en Spanske borger er: 1.- Nasjonalitet og 2.- Juridisk bolig.

1.- nasjonalitet Gjenstand 22 av det CC innarbeide det mennesket gift å en Spanske borger kunne søke om det Spanske nasjonalitet rettferdig ettall år etter bryllupet tok sted, hvis det er ikke noe atskillelse eller skilsmissen fremgangsmåte arkivert inne Gårdsplassen, eller hvis begge to spouses fremdeles bo sammen og alltid det ekteskapet er ikke etterforske av det Spanske autoritetene.

2.- Juridisk bolig: Alt etter gjenstand 17 av det General Utenlandsk Gjerning, når bryllupet tar sted, rett etter det utenlandsk få automatisk det juridisk bolig inne Spania, og det er nei nød å lage denne stor lang kø for Alicante’ eller Elches’ Utenlandsk Kontorer.

Så der er også mange fordelene for folk fra Sør-Amerika, Fra øst Europa og Afrika inne slik pris av kledelig det husband eller kone av en Spanske borger, naturligvis etter betaler et minimum beløpet av 3.000€ , tilværelse aften 6.000€, vente på ettall år får det Spanske Nasjonalitet, og rett etter det forsvinne.

I neste uke Onde’ forklare opp på av de fleste interessant emner inne Spanske Sivil Rett angående måtene å bli eieren av en eiendel etter 10, 20 eller 30 år, selv om eiendelen virkelig tilhører å annet personen Denne sivil materie er ringt etter Usucapinó og stammer fra det Romersk Rett, så den har ikke’ forandret siden så inne noe aspektene.

Allikevel, hvis du har alle forespørsler om alle over omtalte, dont’ nøle med å betale sende meg en email å meg personlig email henvende seg: info@spanishsolicitorsandlawyers.com, hvilke Onde´ hyggelig svar snarest JEG kanne.


Bufete Padilla Torrevieja © Copyright Makernet,S,L 2010 | Norway versión | Spain |
Lawyers Links Exchange