Fronside | SivilKriminelle | Corporate | Skatten | Kontakt


I våre kontorer tilbyr vi en årlig skatt service, også ikke bosatte selvangivelsen, som må være oppfylt og sendes hvert år før den 30. desember, selv om det anbefales å sende den før den 20 desember i tilfelle det er mangel på dokumenter, slik at saken kunne være perfekt endres god tid. Hvis du er bosatt du også hare plikten til å fylle selvangivelsen, spesielt hvis du jobber eller har tenkt å jobbe i Spania, i så fall må du bli med i Social Security System (selvstendig næringsdrivende-autónomos eller RETA) og Professional Skatt System (036 form)

Arveavgift er svært viktig å være planlagt og anbefales før en av dine familiemedlemmer eller slektninger forgå, da disse skattene er ganske høy (kan være opp til 35 eller 40% av verdien av eiendommen) hvis arvingen er ikke bosatt i Spania innen ett år før personen er død. Du bør vite at det er en godtgjørelse på € 16.000 og på toppen av at andelen kunne nå, som sagt ovenfor, 40% av Estate. Det finnes noen måter å unngå det, en det er å bli en spansk fiskal beboere, enn godtgjørelsen øker til € 40.000, betaler bare 1% av boet på toppen av det. Dernest annen måte, er å gi dine eiendeler eller eiendom til en familie selskap (begrenset) Spansk eller britisk.
Vårt firma har fått flere skatte eksperter som skulle analysere hver enkelt tilfelle å gi riktige råd, enten det er eiendomsoverføringsskatt, arveavgift, skatt eller ikke skatt bosted.

Uansett, hvis du har noen spørsmål om alle de ovenfor nevnte, ikke nøl med å sende meg en e-post til min personlige e-postadresse: info@spanishsolicitorsandlawyers.com, som jeg vil gjerne svare så snart jeg kan.


Bufete Padilla Torrevieja © Copyright Makernet,S,L 2010 | Norway versión | Spain |
Lawyers Links Exchange