Fronside | SivilKriminelle | Corporate | Skatten | Kontakt


   Spanske Jurister og advokater (Bufete Padilla) spesialiserer seg på varemerker, patenter og webdomener registrering og prosedyre tvister før spansk Patent og varemerke kontor i Madrid, OAMI-OHIM (Alicante) som dekker hele Europa og WIPO-OMPI (Genève, Sveits) som dekker og beskytter verden.

     Expert advokater i vårt advokatfirma vil forvalte, ivareta og utfordre alle aspekter knyttet til Intellectual Property (IP) og Industrial Property saker.

Hva er WIPO-OMPI?

     World Intellectual Property Organization er FNs organ viet til bruk av åndsverk (patenter, opphavsrett, varemerker, design osv.) som et middel for å stimulere innovasjon og kreativitet.

Våre advokater utfordring gjennom internasjonal voldgift system kalt ADR (Arbitration Administration Centre) for Patenter, IP, Varemerker rettigheter hvis de brytes, inkludert en web-domene område, som kan overføres eller avbrytes hvis forespurt og skader hevdet.

OAMI-OHIM

Juridisk sett, er et varemerke et tegn som tjener til å skille de varer og tjenester fra én organisasjon fra de av en annen.

Varemerker er ord, logoer, enheter eller andre karakteristiske funksjoner som kan representeres grafisk. De kan bestå av for eksempel, form av varer, deres emballasje, lyder og lukter.

Hvorfor registrere ditt varemerke?

Et varemerke har tre viktige funksjoner:

1 -. Den identifiserer opprinnelsen av varer og tjenester

2 -. Det garanterer jevn kvalitet ved å vise en organisasjonens forpliktelse til sine brukere og forbrukere

3 -. Det er en form for kommunikasjon, en basis for reklame og annonsering.

Et varemerke kan bli en av de viktigste eiendeler i et selskap.

Varemerke registrering er en av de sterkeste måtene å forsvare en merkevare, en måte å sikre at ingen andre bruker det. Hvis du ikke registrerer varemerket, kan andre gjøre det og få dine rettigheter til å skille sine varer og tjenester.

Varemerker påvirke forbrukernes beslutninger hver dag. En sterk varemerke skaper en identitet, bygger tillit, skiller deg fra konkurrentene, og gjør kommunikasjonen mellom selger og kjøper enklere. Fordi så mye penger og tid er ofte investert i et varemerke, er det verdt å betale noe for å beskytte den mot misbruk.

Hva er en god eller en tjeneste?

I loven er en god all slags element som kan omsettes. En tjeneste er tilbudet av aktiviteter i tråd med menneskelige krav.

Hva er forskjellen mellom et varemerke og andre immaterielle rettigheter som patenter og design?

Alle industrielle rettigheter er ment å beskytte kreativitet av bedrifter og enkeltpersoner. Men har de ikke dekker de samme aspektene.

Et varemerke identifiserer opprinnelsen av varer og tjenester fra ett foretak, slik som å skille dem fra de av sine konkurrenter.

En design dekker utseendet til et produkt. En design kan ikke beskytte funksjonen til et produkt.

Et patent dekker funksjonen, drift eller bygging av en oppfinnelse. For å være patenterbar, må en funksjon være nyskapende, ha en industriell anvendelse og beskrives på en slik måte som å tillate gjengivelse av prosessen.

info@spanishsolicitorsandlawyers.com


Bufete Padilla Torrevieja © Copyright Makernet,S,L 2010 | Norway versión | Spain |
Lawyers Links Exchange