Fronside | SivilKriminelle | Corporate | Skatten | Kontakt


For det første, fra denne uken, og i samarbeid med Assciation av Communnities av Doña Pepa og lo Marabú, kommer jeg til å skrive flere artikler med aspekter og ulike felt av loven, slik at hverdagen i Spania, som tilbyr deg muligheten til å foreslåeller spør hver uke et annet juridisk spørsmål eller tema som berører deg eller bekymrer deg, som vil bli verdsatt og gjerne svarte så klart og enkelt som mulig.

Den NIE eller Foreign Identification Number er et offisielt dokument utstedt av den spanske regjering, som identifiserer hver enkelt borger for finanspolitikken og avgifter formål i Spania.

Siden januar 2007, da en ny anti svindel trådte i kraft til å kjempe mot kapitalen svindel, plikter og obligatoriske for å få NIE for å gjøre noen form for økonomisk eller fiskale drift, enten om det er en notarius publicus eller en bank offisielt dokument til underskrives. Jeg mener, å søke om boliglån, kjøp eller salg et hus, godtar boet av arv, åpne en bankkonto, godtar, godkjenner eller satt i kontoen din en bank sjekk, for alle disse tingene, blant annet flere ting, er det nødvendig av NIE. På hånden, for å gjøre din siste vilje og testamente, fullmakt eller tilkalle noen av NIE det ikke er nødvendig, da disse ikke er økonomisk eller skattemessig operasjoner, hvor bare gyldig pass vil være nok.

Hvis du er lovlig bosatt i Spania bortsett fra at de har NIE utstedt, bringer bolig sertifikatet med deg vil være nok til å presentere den og for signering hva dokumentene er nødvendige på notarius kontoret.

NIE kan komme på avveie og utstedt av lokale myndigheter som i Torrevieja for eksempel, eller i andre mindre byer, som Rojales, blir du sendt til Politidirektoratet Station i Elche.Likeledes, hvis du er i Storbritannia og ønsker å få NIE, kan du også lage en søknad på den spanske ambassaden, som ligger i London eller General spanske konsulatet i London, Manchester, Edinburgh og Belfast.

Den Padron er et annet offisielt dokument utstedt av den lokale folketellingen avdeling i Town Hall, som er et register å spille inn alle borgere som bor fast i byen, til en slik effekt for statistiske grunner, slik som for lokal, regional, generelt eller europeiskevalg.

Hvis du bor i forskjellige byer i løpet av året du bør registreres i byens Padron der du tilbringer mesteparten av tiden.

Hvis borger holder Padron er ikke EU-medlem han eller hun skulle fornye det veldig to år, dette er ikke obligatorisk hvis du er en EU-borger.

Padron sertifikatet kan fås ved å gi gyldig pass og NIE (hvis du allerede har det), slik som et dokument, for eksempel kjøp (skjøtet), leiekontrakten eller skifterett dokumenter som staten du arvet et hus eller eiendom.Det er også viktig å huske at du vil bli knyttet og tildelt en annen helsestasjon eller skole for barna, og det avhenger av hvor du er registrert i den lokale Padron.

For ytterligere ukentlige artikler, jeg nok en gang foreslår at du kunne sende dine spørsmål o juridiske spørsmål rettet til nettstedet, som jeg gjerne svare.

Gabriel Padilla.
Abogado-advokat.
Manager Bufete Padilla Abogados-Torrevieja.
info@spanishsolicitorsandlawyers.com
www.spanishsolicitorsandlawyers.com


Bufete Padilla Torrevieja © Copyright Makernet,S,L 2010 | Norway versión | Spain |
Lawyers Links Exchange